tirsdag 24. september 2013

Første høstdag?

Været har vært fantastisk her i hele september.  Frosten lar fortsatt vente på seg.  Rimelig varmt om dagen med masse sol.  Noen regnværsdager har det vært, men det er jammen ikke mange!  Ospa har levert fantastiske farger i år.

Sola klarer fortsatt å komme seg over Barøya, men det er bare såvidt.
De fleste elgene forsvinner lenger inn i landet om sommeren, men trekker tilbake hit når snøen begynner å komme i fjellene.  Peggy og jeg møtte på 4 stykker på turen vår i dag.  De tre første vi møtte var meget sky og forsvant fort inn i skogen, men denne var nok trygg på seg selv og vant til folk.  Hadde ikke med meg "storlinsa", men han sto så nær veien at jeg fikk noen bilder av ham likevelDet er egentlig rart hvordan elgene er forskjellig når en får sett nærmere på dem.. I fjor var det flere jeg kjente igjen og etterhvert ga de navn gjennom vinteren.  Denne her har et ansikt som er veldig likt en hest.  Da jeg tok bildet, så jeg ikke at han så så morsk ut og løftet kloven.  Han er nok ikke å spøke med!


4 kommentarer:

 1. Du er den dyktig fotograf, Liv! Fantastiske bilder!!

  SvarSlett
 2. Takk, Liv Aagot! Situasjonene kommer jo overraskende, så det er ikke like lett å få det festes på "tapen", men noen ganger lykkes jeg:-)

  SvarSlett
 3. Det skal være sikkert, Liv! Gleder meg til neste MyQuilt, forresten :) Har begynt med "Himmelblå" og er spent på fortsettelsen! Ta kontakt neste gang du er på Lillehammer da, hadde vært koselig med en prat igjen:)

  SvarSlett
 4. Må vel ha meg en tur ned "før jul", så da skal jeg si fra:-)

  SvarSlett